Lej en båd

Har du noget at fejre, f.eks. fødselsdag, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, familieskovtur, eller har du noget andet specielt i tankerne, så kontakt os og lad os sammen finde en løsning på netop dit ønske. 

Skal du afholde et arrangement på en af restuaranterne/traktørstederne langs søfronten, er det også muligt at starte eller afslutte dit arrangement med en sejltur. 


Når du lejer en båd kan du frit vælge, hvor du vil hentes, og hvor du vil sættes af blandt de mange anløbsbroer langs søerne.

Bådene kan lejes fra minimum 1 time af gangen - gerne flere.
​Du kan se mere omkring vores både og deres kapacitet her.

Velkommen ombord!

Foto: Ursula Taylor

Uden mad og drikke ...

​Du er velkommen til at nyde medbragt mad og drikkevarer på din tur.

Har du ikke selv lyst til at arrangere det store traktement ombord i båden, vil der være gode muligheder for at alliere sig med et af de mange gode lokale madsteder. Se under links for inspiration. Næsten samtlige af Baadfartens anløbsbroer ligger umiddelbart ved restauranter eller traktørsteder.

​​

Priser

​Vores priser starter fra kr. 2.900,- per time afhængig af hvilken sø du ønsker at sejle på samt hvilken ugedag. Du kan læse mere om vores priser her

Har du nogle spørgsmål kan du læse vores FAQ med de mest stillede spørgsmål. Ellers er du også velkommen til at kontakte os.

Baadfarten

Sorgenfrivej 23

2800 Kongens Lyngby

​Telefon: ​ 32 96 30 00

CVR-nr.:  10319641

E-mail:    info@baadfarten.dk